جمعه - 12 شهریور 1389
  صفحه اصلی | پروژه ها | اکازیون | معاوضه | پیش خرید | رهن و اجاره | خریــد | جستجوی ملک
اکازيون های پيشنهادی
آپارتمان نوساز جهت فروش در منطقه هروی
800 متر کلنگی در منطقه پاسداران با بر 25 متر
109 متر کلنگی در منطقه نارمک با بر 5 متر
آپارتمان 113 متری 2 خوابه جهت فروش در منطقه میرداماد، تخلیه
آپارتمان 95 متری 2 خوابه جهت فروش در منطقه شهران
آخرين جستجوها
 آپارتمان جهت رهن و اجاره در منطقه جردن
 آپارتمان 81 متری جهت فروش در منطقه قیطریه
 426 متر مستغلات، در منطقه بلوار فردوس جهت فروش
فايل های پر بيننده
 آپارتمان 151 متری تک واحدی 3 خوابه جهت فروش در منطقه سعادت آباد
 آپارتمان 170 متری 3 خوابه در طبقه 10 جهت فروش در منطقه جردن
 آپارتمان 101 متری 2 خوابه در طبقه 1 جهت فروش در منطقه ولنجک
Skip Navigation Linksصفحه اصلی    آرشيو اخبار    نمايش خبر
ارسال به دوستان  
  1389/04/31
رشد اجاره مسکن در دو ماه اول سال تنها 5 درصد بوده است


وزارت مسکن در واکنش به خبر «رکود بازار مسکن دلیل رشد 35 درصدی اجاره بها» از قول لاهوتی عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس اعلام کرد: رشد اجاره بهای مسکن در دوماه ابتدایی سال تنها 5 درصد بوده است
 بر اساس آخرین اطلاعات منتشره از سوی بانک مرکزی، رشد شاخص کل در دو ماه ابتدایی سال جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل با رشد حدوداً 10 درصدی مواجه بوده است که این رشد برای شاخص اجاره مسکن حدود 5 درصد می باشد که به طور محسوسی کمتر از رشد شاخل کل می باشد. همچنین آخرین اطلاعات دریافتی از سامانه ثبت املاک کل کشور نیز حاکی از آن است که رشد اجاره‌بها بسیار بطئی و ناشی از شروع فصل نقل و انتقالات و افزایش تقاضای موقتی می باشد و بر اساس شواهد و تجارب سالیان گذشته از نیمه دوم تابستان این تقاضا فروکش می نماید و بازار در نقطه تعادلی خود قرار می‌گیرد.
بر اساس پاسخ وزارت مسکن، دولت و وزارت مسکن و شهرسازی با ارائه طرح مسکن مهر ضمن حذف زمین از قیمت تمام شده مسکن ساماندهی مالی و فنی طرح را مدنظر داشته است در این راستا نقش دولت و وزارت مسکن و شهرسازی سیاستگذاری و راهبری بوده و اجرا توسط خود مردم صورت می‌پذیرد.
بمیزان تسهیلات مسکن در هر کشوری باتوجه به شرایط خاص آن کشور و با لحاظ عواملی همچون وضعیت عرضه و تقاضا، ظرفیت و توان وام دهندگان (سیستم بانکی) و وام گیرندگان (متقاضیان مسکن) و... تعیین می‌گردد. در شرایط کنونی با در نظر گرفتن ابعاد موضوع، وزارت مسکن و شهرسازی تحریک عرضه و نه تقاضای مسکن را سیاست بهینه می داند. نگاهی به شواهد و تجارب گذشته نیز حاکی از آن است که به موازات افزایش تسهیلات خرید تنها قدرت خرید اسمی متقاضیان افزایش یافته و تحریک قیمتها، تأثیرات منفی بر قدرت خرید واقعی متقاضیان داشته است. لذا سیاست افزایش تسهیلات خرید مد نظر نمی‌باشد هرچند در زمان مقتضی مورد برررسی قرارخواهد گرفت. با این حال حمایت از تولید و عرضه مسکن در نهایت به نفع متقاضیان می باشد که به همراه سیاست‌هایی چون تبدیل تسهیلات ساخت به فروش اقساطی و همچنین ارائه تسهیلات یارانه‌ای در همین راستا صورت می پذیرد.
مهرداد لاهوتی عضو هیات رئیسه کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه رایزنیها برای افزایش سقف وام خرید مسکن توسط برخی اعضای کمیسون عمران ادامه دارد، گفته بود: عدم رونق در خرید و فروش مسکن باعث رشد 35 درصدی اجاره‌بهای مسکن شده است.


مرجع يا نويسنده   :    خبرگزاری فارس
اخبار مرتبط
 قیمت اجاره مسکن در تهران تعدیل می‌شود
 تغيير رفتار مالكان در بازار اجاره
 تورم دو برابرافزایش اجاره بها است
دسترسي سريع
خدمــــات
ورود اعضاء
 
 
 
تماس با ما   |    درباره ما   |   سلب مسئولیت   |   حریم شخصی کاربران   |   صحت ارزیابی قیمت املاک   |    همکاری با ایران فایل
 Copyright 2009 All rights reserved, Iran File - Powered by NPControls